top of page

Sat, Jan 06

|

Amsterdam

Workshop & Netwerk event 'Goede voornemens'!

Jouw pad naar transformatie in 2024

Registration is closed
See other events
Workshop & Netwerk event 'Goede voornemens'!
Workshop & Netwerk event 'Goede voornemens'!

Time & Location

Jan 06, 2024, 9:00 AM – 6:00 PM

Amsterdam, Van der Madeweg 5, 1114 AM Amsterdam, Netherlands

About the event

Welkom bij het unieke evenement dat helemaal draait om het waarmaken van je 'Nieuwjaarsvoornemens'. Ben je klaar om van 2024 jouw meest succesvolle jaar tot nu toe te maken? Dan is dit de plek waar jouw reis begint.

Wij geloven dat iedereen het potentieel heeft om buitengewone dingen te bereiken. Daarom hebben we een evenement samengesteld dat je inspireert, de tools geeft om je doelen te behalen en vol te houden. Of je nu wilt stoppen met roken, afvallen, meer sporten, minder stressen, een nieuwe carrière nastreeft of iets anders - de basisprincipes die wij je leren zijn overal op toepasbaar.

Wat je kunt verwachten:

 • Diverse Workshops: Van 'Doelen Stellen' tot 'Growth Mindset', van 'Relatie-Spiegel' tot 'De Wijsheid van de Groep', elke workshop is ontworpen om diepgaand inzicht en praktische tools te bieden.
 • Speciale Ervaringen: Durf jezelf uit te  dagen met onze optionele 'IJsbad Uitdaging' en ontdek de kracht van visualisatie.
 • Professionele Begeleiding: Ons team bestaat uit deskundige coaches, een adviseur leren en ontwikkelen, relatie- en systeemtherapeuten, een personal trainer, een mindfulness trainer, een  familieopsteller en communicatie experts. Wij staan klaar om je te  begeleiden op je pad naar groei.
 • Eten en Drinken: Geniet van een volledig verzorgde dag bij aankomst een vers sapje, een lunch, een afsluitende  borrel met hapjes, en doorlopend koffie, thee, water en gezonde snacks  allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Netwerkmogelijkheden: Sluit de dag af met  een gezellige borrel waar je de kans krijgt om de trainers te bevragen en de andere deelnemers beter te leren kennen.

Begin het jaar met een voorsprong en investeer in jezelf, in je dromen en je toekomst. Het is tijd voor echte duurzame verandering en het begint allemaal hier bij ons evenement.

Wacht niet langer. De plekken voor ons evenement zijn beperkt omdat we iedere deelnemer de beste ervaring willen bieden. Koop vandaag nog je ticket en zet de eerste stap naar een onvergetelijk en vruchtbaar 2024.

Praktische Informatie:

 • Datum & Tijd: Zaterdag 6 januari, van 09:00 tot 18:00.
 • Locatie: RD MADE, Van der Madeweg 5, Amsterdam.
 • Kosten: €118 (Early Bird €98 tot 15 december).
 • Programma en meer informatie: Download de Pdf

Trainers:

· Age ter Veen systeem- en relatietherapeut

· Andaye Steijlen systeem- en relatietherapeut

· Janneke Poort “The Icequeen” Familieopsteller-Coach-IJstrainer

https://vrouwencirkel.nl/

· Marley van der wal personal trainer-Vitaliteits Coach-Mindfulness trainer https://www.marleyshappyplace.com/

· Sereno Raalte coach-trainer-adviseur leren en ontwikkelen

Catering:

· Don Alfredo

https://donalfredos.nl

Tickets

 • Early Bird tot 15 december

  €98.00
  +€2.45 service fee
  Sale ended
 • Regulier ticket

  €118.00
  +€2.95 service fee
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page